Туида Гардънс – луксозни апартаменти в Сливен2019-02-26T08:18:57+00:00

Туида Гардънс – имоти в Сливен

Имоти в Сливен в уникалния жилищен комплекс от затворен тип Туида Гардънс, предлагащ ново качество на живот. Първи по рода си в региона, комплексът е разположен в полите на Сините камъни и се простира на площ от 80 000 кв.м. За комфорта на живущите е обособен просторен кът за отдих, включващ барбекю и детска площадка, предназначена за 20-25 деца на различна възраст, изградена по всички европейски стандарти за безопасност. Туида Гардънс е комплекс предлагащ луксозни апартаменти в Сливен, който със сигурност ще събуди интерес у хората, интересуващи се от имоти в Сливен.

Туида Гардънс Ви предлага сигурност и комфорт с луксозните си имоти в Сливен в комплекс от затворен тип, който напълно ще удовлетвори  Вашите желания и изисквания и ще Ви предостави висок стандарт и качество на живот.

адрес: България, гр. Сливен 8802 бул. „Панайот Хитов“ № 113
телефон: +359 44 66 24 80
факс: +359 44 66 25 91
мобилен: +359 888 88 00 55
мобилен: +359 888 70 87 11
email: [email protected]

Местоположение

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Запазете час за оглед

Промоционални цени

Апартаменти - Сливен с намалени цени
Запазете час за оглед
Запазете час за оглед

Без комисионни

Апартаменти - Сливен без комисионна от купувача
Запазете час за оглед

Мнения за Туида Гардънс

Р. Недялков

Комплексът е построен на най-хубавото и тихо място на Сливен, с идеални условия за живеене: ново, качествено застрояване със сгради, площадки за игра на деца, озеленяване, охрана на комплекса и сигурност на обитателите !

Руси Недялков, Facebook
В. Банова

Привлече ме спокойствието за семейството ми на първо място, факта че е охраняемо. Децата могат да се забавляват и играят без притеснение от моя страна. Чистият въздух на „Сините камъни“ също е от значение.

Венцислава Банова, Facebook
Р. Стефанова

Това е райско кътче, в подножието на планината, което осигурява уют и спокойствие, чист въздух и приятна атмосфера. Бих си купила апартамент, защото локацията ме устройва, близо е до центъра, а в същия момент си достатъчно далеч , за да се насладиш на огряващите от слънцето зелени площи.

Роси Стефанова, Facebook
Е. Георгиева

Аз живея много близо до комлекса, много е красиво и приятно мястото, това е райско кътче където може да живееш спокойно.

Емине Георгиева, Facebook
В. Младенова

Красив комплекс разположен на много хубаво място в подножието на планината.Осигурява прекрасна гледка,чист въздух и има прекрасен кът за отдих.

Венелина Младенова, Facebook

Най-значимите две привлекателни характеристики са, че комплексът е в полите на Стара планина (Сините камъни) и че е, както целия Сливен впрочем, построен нашироко – има пространство и достатъчно въздух, за разлика от повечето други български градове и комплекси.

Божидар Божков, Facebook

Идеята да живееш в затворен комплекс, който изглежда като парк, може би е мечта на почти всяко семейство, отглеждащо децата си в града. Мисълта, че мога да ги пусна да играят на страхотна площадка – чиста и със здрави съоръжения, ето това си е достатъчна причина да помисля, че апартамента там е много добра идея.

Анастасия Петкова, Facebook
Марина Енева

Гледката от комплекса е невероятна. Идеално място е за романтични закуски и щури приключения (с малчугани )

Марина Енева, Facebook

Прекрасна панорама към града и планината. Тихо и спокойно място за живеене.

Валентина Захариева, Facebook

Затворен комплекс в подножието на планината – чист въздух и удобства за малки и големи.

Нина Събева, Facebook

Галерия

Екстри

Въпроси и отговори

Попитайте ни за подробности

Продажба на луксозни имоти в Сливен

Стремейки се да предложим по-добри услуги на своите клиенти, нашият екип договори преференциални условия с финансови институции.
Попитайте ни за подробности

Последни новини

712, 2018

Туида Гардънс ви желае светли Рождественски и Новогодишни празници!

Нека коледният дух ви донесе много топлина и уют, да умножи успехите ви и да изпълни всеки един ден от новата 2019 година с надежда и вдъхновение, мъдрост и разбирателство! Нека здравето и късмета [...]

1911, 2018

Учените са определили кои етажи са по-добри за живеене

Ако планирате да купите апартамент, не забравяйте да разберете какво казва науката за него. Учените вече са установили кои етажи в къщата са по-подходящи за живеене. При покупка на апартамент за много хора е важно [...]

1610, 2018

Какво трябва да знаем при покупка на апартамент в Сливен

Tags: , , |

За да закупите подходящ апартамент в Сливен, трябва да знаете какво да търсите: Къде можем да намерим информация за цените на апартаментите в Сливен? Когато разпитвате приятели, които може да са купили апартамент по-рано, имайте [...]

3108, 2018

Апартаменти, Сливен – сигурност и комфорт

Купуването на апартамент в жилищен комплекс със затворен двор е предпочитан от повечето хора Въпросът, който стои на първо място пред купувачите на апартаменти в Сливен е безопасността на жилищния комплекс и наличието в [...]

Партньори на Туида Гардънс

Go to Top