Евтин дом мнения – добри или лоши

EvtinDom.eu - какви са мненията за евтиния дом

Да бъдеш нещо ново, да си различен, да си уникален сам по себе си, да си наистина първият в нещо е много трудна задача, за изпълнението на която хората се възприемат за недостойни. В основата на този начин на мислене, стои това, че нацията ни е свикнала да бъде мачкана и подценявана.

В България навсякъде леко царува мнението, че хората са лесно податливи на влияние, пък особено било то чуждо такова. На всички е ясно, че има моменти, в които на човек му се иска да бъде иновацията, но това винаги ли трябва да бъде спечелено с цената на много компромиси, на много труд и на много себеотрицание дори. Разбира се, това е всеобщото мнение, но тъй като то е масово разпространено, е редно да му обърнем най-голямо внимание.

Отговорът, може би за жалост, е със сигурност да. Няма начин човек да въведе нещо ново, да определя общественото мнение, да бъде определящия посоката на вятъра, без първо сам да е ушил платната си. Макар че има сериозно количество индивиди, които не биха се съгласили, но това е друга тема за обсъждане.

Създаването на движения в подкрепа или в противопоставяне на нещо доста често бива извършено именно от хора, които са бивши в бранша или искат да бъдат част тепърва, но нямат нужните качества да бъдат. Именно в тези ситуации възникват по-скоро негативни сценарий, отколкото се извлича нещо позитивно в крайна сметка.

Ясно е едно – днес темата е евтини домове и недвижими имоти в България и фокусът ще бъде основно върху това какво е масовото мнение за тях. Под евтин дом не разбирайте порутена постройка, изискваща сериозно количество пари да бъде направена като нова. Точно обратното – супер луксозен дом на много ниска цена.Има ли надежда за спасение и последвало преуспяване на бранш, който е дори леко непознат в България?

EvtinDom.eu – какъв имидж имат за евтиния дом

Мнения за фирма Евтин дом ЕООД

Хайде, сега нека всички седнем край огъня и да си кажем по няколко приказки за имиджа, който имат евтините домове в тяхното съзнание. Естествено, една голяма част от групата мълчи, защото не е много наясно с това какво изобщо е това. Всъщчност както споменахме – първата асоциация не е особено приятна за интерпретация и споменаване, но нека продължим по темата.

Другата част, обаче явно е чела допълнителна литература и трепетно очаква да дойде неин ред да покаже надмощие. След като мълчаливите губят шанса си да отговорят, идва ред на онези, които са наясно с това, което се пита. Но дали те също разбират дълбочината на дискутираната тема?!

Е, истината е, че те също не са много запознати. Като цяло, идеята на това запитване, бе дали хората изобщо познават бранша със създаването на евтини домове. И нека все пак внесем малко яснота за какво става дума.

В тази сфера се подвизава и една от най-добре реномираните фирми, а именно EvtinDom.eu. Тази фирма е нещото, което ще създаде и превърне постройката ви в дом. С какво се занимава тази фирма – с готови метални постройки, които превръщат вашия проект в действителност.

Тук не говорим за типичните скучни американски постройки. Тук говорим за изкуството да строиш, да създаваш, да бъдеш неповторим, вълнуващ и иновативен. Да, важното е да разполагате в съзнанието си за мечтания дом, след което да предоставите тази своя мечта за реализация от служителите на Евтин дом ЕООД.

И не бива да се подвеждате по фразата „евтин дом’ сякаш ще ви струва само 5000 лева. Не, няма как за тази сума да получите чисто нов дом по ваш дизайн. Но определено бихте могли да живеете в собствено жилище, което би ви излязло 2-3 пъти по-евтино в сравнение с цените на жилищата, които ви харесват в сайтовете за обяви за недвижими имоти в България.

На кой да се доверим за реално мнение за евтин дом

Коментари за фирма Евтин дом ЕООД

Мненията за Евин дом ЕООД, които могат да се срещнат в интернет са множество и е логично, тъй като са една от първите фирми, осмелили се да предлагат готови постройки на българския пазар. И повярвайте – не е лесна задачата им, когато става дума за подобно закоравяло мислене сред българите, които все още предпочитат порутена панелка пред това да имат свой собствен дом с всичко нужно.

За да накараш един клиент да се довери напълно на твоите възможности, трябва да си EvtinDom.eu. Ако не си, то тогава ти трябва много старание и последователност, които да вложиш първо в създаването на мнение за бранша и след това конкретно към твоето име и бранда. Този вид подход гарантира едновременно и добра, сериозна разпознаваемост, и ясно

14 Comments

  1. Реално погледнато на никой нормален човек няма да му пука за мненията за евтините домове, тъй като е известен факта, че негативното винаги е с предимство. Българинът обича да псува и говори против всяка фирма, независимо дали има основателна причина или не. Поради този факт е немислимо да се стигне до обективен изглед на реалността и да се оцени дадена фирма, било то и за построяването на евтини жилища, дали наистина е толкова отчайваща, колкото бива представяна, или всъщност дори е лидер с хиляди клиенти.

  2. Темата за мненията за евтини домове май става все по-актуална. Мой приятел използва същата фирма (Evtindom.eu) именно за тази цел. Като цяло беше доста доволен, но в крайна сметка, когато човек дава пари за жилище, било то къща или апартамент, евтина или скъпа, то винаги е добре да погледне нещата и под различен ъгъл.

    За сега именно evtindom.eu са ми фаворити, но явно има и някои други компании. Ако няма нещо, което да ме притесни докато проучвам нещата вероятно до края на годината и аз ще ги потърся, че с жената си дадохме сметка колко много пари даваме за наем, които можем да използваме, за да имаме собствен дом, така че май ситуацията при мен поне е опряла до „кокал“, та поне не е като да няма достатъчно мнения по темата за покупка на евтин дом.

  3. Евтин дом ЕООД не е първата, но може би е единствената фирма, която предлага евтин дом и има положителни мнения онлайн, а не само отрицателни. Преди две години аз и сестра ми търсехме подбна информация в интернет откъде можем да си закупим подобна постройка.
    Съответно попаднахме на 3-4 фирми, за които имаше негативни мнения, но само една от тях имаше и позитивен коментар. Посетихме всяка фирма, но накрая сключихме сделка в офиса на Ботевградско на Евтин дом ЕООД. Доволни сме. Препоръчваме!

  4. 50 пъти повторих на нашите да не купуват ново строителство, че не е качествено и цената е мега нереалистична в София за новите апартаменти. Не ме послушаха – сега реват.

    Междувременно един мои колега точно беше открил въпросната фирма Evtindom.eu и си поръча къща от тях в едно софийско село (човекът му беше писнало от мръсотията и мизерията в София вече). Адски бързо му я направиха – аз лично се шашнах, че като отидохме в офиса, че бяхме известно време хоум офис и човека ми вика – готова е на 85% сигурно – останах шокиран колко е бързо. Сега, малко по-късно човека е мега щастлив от цялата работа и буквално половината офис почна да се оглежда за мнения за евтини домове от този тип онлайн. Просто ни покани на гости и останахме приятно изненадани, защото мислехме, че ще е нещо доста low cost дето се вика, но всичко си беше наред, дори повече от добре.

    Сега нашите набиват пари в ремонти на боклука, който бълват строителните гиганти, докато човека си гледа семейството и кефа. Еми как човек да не поиска такова нещо и за собствените си близки…просто понякога уроците излизат скъпичко…доста при това.

  5. Четох статията за мненията за тези евтини домове от Evtindom.eu, но имам и няколко въпроса, които мисля биха били интересни за всички, а именно:

    1. Имат ли гаранция?
    2. Колко години е гаранцията на жилището?
    3. Предлага ли се удължена гаранция?
    4. Каква е процедурата, в случай, че се наложи използването на гаранцията?
    5. Възможно ли е използването на кредит за изплащането на подобен тип дом (конкретно при Evtindom.eu)?

    Добра идея е може би и в техният сайт (който не изглежда никак добре, съжалявам за оценката, но все пак пиша тук, а не там) да посочат отговори на такива въпроси. Разбирам, че това може да стане на евентуална среща, но все пак ще е добре да го прочета още онлайн, за да знам какво да очаквам.

    Поздрави Кирил,

  6. Хубава статия, която обаче ме кара да задавам още въпроси:

    1. Как да разпознаем реалните мнения за Евтин дом ЕООД?
    2. Защо да изберем сглобяем дом точно от тази фирма?
    3. По какъв начин можем да се свържем с тази фирма?
    4. Какви други конкурентни фирми има на пазара?

  7. Най-накрая някой да предложи по-евтини жилища, че и мненията за evtindom.eu са доста добри онлайн. Наистина е време да свърши тая селяния с тея наеми и цени на бардаци в София, дето не би стъпил там иначе човек, ама иначе им се искат грозни цифри от хора, дето не са работили и 1 ден в живота си.

    Успех момчета! Хората имат нужда от такива като вас! Пазарна икономика – време е реститутките да си пуснат CV-та в Jobs-a 😀

  8. След два дни ще ходя на планирана среща в офиса в Младост на посочената фирма. Защо ви го споделям това?
    Причината е, че се притеснявам, тъй като съпругът ми е шофьор и постоянно отсъства и на мен се пада честта да избера бъдещия ни дом. Избрах първо да посетя тази фирма, тъй като имат много позитивни мнения в Гугъл и очаквам да получа подробна информация.
    Ако някой има вече опит с тях, моля, споределе мнение, за да знам дали има нужда да се притеснявам или не.

  9. Преди няколко години си закупихме с моя съпруг сглобяема постройка от посочената фирма в статията. Мога да потвърдя, че материалите и работата са на много високо ниво и сме доволни от покупката. Надяваме се все повече българи да осъзнаят какви предимства имат тези евтини домове и да се насочат към тях, когато не разполагат с достатъчно пари да си закупят скъпа къща в София.

  10. Какви са цените на тези евтини домове? Кой е сайта на тази фирма?

    1. Сайта на фирмата за евтини домове, за която споделяме мнения е Evtindom.eu. Що се касае за цените все пак нещата вероятно зависят от изискванията. Просто аз пък не открих тази информация достатъчно ясно и подробно описана в техния сайт и макар да са любезни по телефон и мейл, то по-лесно за хората би било да проверят направо в сайта. Мисля всички ще се съгласят с това.

  11. Един приятел така си купи къща за около 50-60к, ако си беше купил същата квадратура при мутренските кожодери (на всички ни е ясно на кой са големите фирми и как перат пари) сигурно щеше да плати поне, ама поне 5-6 пъти повече пари и сигурно щеше да му струва четвърт милион.

    Човека си е IT и просто реши да си направи къща за семейството, близко до София и да има къде да си излезе на двор, а не да кибичи в панелената кутийка като всички „играчи“ тука.

    2 години по-късно и аз все по-сериозно се замислям да си купя такава евтина къща. Като гледам моя приятел е повече от доволен и неведнъж съм му ходил на гости и е факт, че има някои малки детайли, които той си е поискал, които не са по моя вкус, но в крайна сметка това е хубавото, когато строиш, а не купуваш нещо готово и построено едно към гьотере, а си имаш проект.

    Пожелавам успех на хората от evtindom.eu, че аман от боклуци и реститутки в София дето се мъчат да си барат такъмите и да гърбят хората за безобразни наеми и цени на апартменти-дупки. Дано повече компании за евтини домове се появят у нас и да им свърши царството на тея селяндури със столично гражданство дето чакат някой друг да ги храни.

  12. Аз пък не съм особено доволна от фирмата. Причината е, че като всички други не са напълно точно описали цените за евтините жилища в сайта си. Има някаква спеицифкация с цени, обаче под нея е описано, че някои неща не се включват в цената и реално вместо 300 евро, цифрата нараства с още 30% като теглиш чертата.
    Естествено, че те нямат вина, тъй като става за допълнителни ангажименти и отговорности от моя страна, но все пак очаквам по някакъв по-ясен начин да е описано всичко.

    1. По принцип аз се оплаквам доста често от подобна яснота по сайтовете и още по-конкретно от неясното дефиниране на цени в БГ интернета. Все пак в случая всичко зависи от това какво човек иска да направи т.е. сами разбирате, че има домове и домове и колкото и да се ограничим в посланията с „евтин дом“, то мненията могат да се различават според очакванията.

      Като познавам нашия манталитет се чудя как са посмели да правят такъв бизнес в България. Тук без значение какво си поръчваш клиентите винаги се мъчат „ако мине номера“ да измуфтят още нещо. Бях видял в един форум как ги хейтят, а в следващия момент коментара бе изтрит като лъжлив, защото човека просто искал още и още за същите пари…българи сър. Може би има причина да ни държат в балон на недвижимите имоти с грозни цени сякаш си в Маями, защото иначе нашия Ганьо ще почне – може ли и ограда, може ли и конюшна, а едно малко фонтанче 300 квадрата дали ще може, ама да го включим цената.

      Пожелавам им успех на хората. Надявам се да греша, но след толкова години челен сблъсък с родния манталитет, то няма значение какво правиш – тук мнения и ревюта дали за евтини или скъпи домове се пишат само за хейт. Когато всичко е точно – никой не се занимава. Реве се само при проблем, но никога не се казва нито едно браво, което демотивира цялата промяна, която трябва да се случи в тази посока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *